Podolski'den Fenerbahçe'ye 'fark' göndermesi

Düzenleyen:
Podolski'den Fenerbahçe'ye 'fark' göndermesi

SPOR Haberleri

Antalyaspor ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'ya 3-0 üstünlük kurarak şampiyonluğu alan Anadolu Efes'i tebrik etti.

2020-202021 sezonunu Antalyaspor'da tamamlayan ve geçmişte Galatasaray forması giyen futbolcu Lukas Podolski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Basketbol Süper Ligi'nde sezonu şampiyonlukla tamamlayan Anadolu Efes'i ve başantrenörü Ergin Ataman'ı tebrik etti.

Podolski'nin paylaşımındaki Fenerbahçe detayı dikkat çekti. İşte Podolski'nin mesajı:
"Dostum Ergin Ataman'ı ve takımı Anadolu Efes'i final serisindeki üç maçta Fenerbahçe’yi toplam 89 sayı farkla yenerek Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olduğu için tebrik ederim..."

EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DE TEBRİK ETMİŞTİ

36 yaşındaki Alman futbolcu, Anadolu Efes'in EuroLeague şampiyonluğunu "Benim evimde sadece benim arkadaşlarım kazanabilir. Tebrikler dostum, sen Avrupa’nın en iyi koçusun. Anadolu Efes için çok hak edilmiş bir zafer!" mesajıyla yine sosyal medya hesabından kutlamıştı.

Podolski'den Fenerbahçe'ye 'fark' göndermesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...