Entübe edilen Mustafa Reşit Akçay'dan sevindiren haber

Düzenleyen:
Entübe edilen Mustafa Reşit Akçay'dan sevindiren haber

SPOR Haberleri

Covid-19 sebebiyle bir süredir bilinci kapalı olan Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Akçay'ın durumunda bir az da olsa düzelme olduğu belirtildi.

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Akçay, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine kaldırıldı. Yaşadığı solunum yetmezliği sebebiyle bilinci kapandı, solunum cihazına ve kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlandı. Yoğun bakım ünitesinde takibi yapılan deneyimli teknik adamın sağlığına ilişkin KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimliğinden yazılı açıklama yapıldı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR 

Açıklamada "Mustafa Reşit Akçay'ın durumunda bu sabah itibarıyla kısmen de olsa düzelme görüldü.Solunum desteği ihtiyacında azalma oldu. Hastamız hâlihazırda oksijen desteği ile solunumunu idame ettirebilmekte ve kendisiyle iletişim kurulabilmektedir. Hastamızın durumunda iyileşme gözlenmekle birlikte, yoğun bakım ihtiyacı devam etmektedir" ifadesine yer verildi.

ÖNEMLİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI

Süper Lig’de ilk olarak Trabzonspor’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, daha sonra Akhisar Belediye, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü’nde görev aldı. Tecrübeli teknik direktör son olarak Kocaelispor’u TFF 1’inci Lig’e çıkardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...