Ukrayna basınından 'Yarmolenko Fenerbahçe yolunda' iddiası

Düzenleyen:
Ukrayna basınından 'Yarmolenko Fenerbahçe yolunda' iddiası

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri peş peşe geliyor. Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe hakkında Ukrayna basınından flaş bir iddia geldi. Sarı lacivertli ekibin, West Ham forması giyen ve EURO 2020'de başarılı bir performans sergileyen Andriy Yarmolenko ile ilgilendiği yazıldı.

Fenerbahçe transfer haberleri: Hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Uzun süre teknik direktörsüz kalan takımın başına geçtiğimiz haftalarda tekrar Vitor Pereira getirilmiş, çalışmalar hız kazanmıştı. Sarı lacivertlilerin, Premier Lig ekibi West Ham forması giyen yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmak istediği, İngiliz ekibin de 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcusunun satışına sıcak baktığı iddia edildi.

UKRAYNA BASINI YAZDI

Dış basında birçok transfer dedikodusu ortaya atılıyor. Fenerbahçe ilgili son iddia ise Ukrayna basınından geldi. Ülke basını, EURO 2020'de 5 maçta 2 gol, 2 asist yaparak başarılı bir performans sergileyen Andriy Yarmolenko'nun sarı lacivertlilerle transfer için görüşme halinde olduğunu yazdı.

Ukrayna basınından 'Yarmolenko Fenerbahçe yolunda' iddiası

KARARINI TATİL DÖNÜŞÜ VERECEK

Yarmolenko'nun şu anda ailesiyle birlikte Karadağ'da tatilde olduğu, transferiyle ilgili kararını tatil dönüşü vereceği iddia edildi.

İngiltere'den gelen bilgiler, West Ham forması giyen ve 20 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma transfer olan Yarmolenko'nun 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılacağı yönünde. Geçen yıl sadece 15 Premier Lig maçında forma şansı bulan Yarmolenko, kendi ülkesinden bazı takımlarla da temas halinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...