Mesut Özil: Pereira bizi şampiyon yapar

Mesut Özil: Pereira bizi şampiyon yapar

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin yıldızı “Pereira zeki bir hoca, ne yapacağını biliyor. Takımla çok iyi iletişim kurabiliyor. Hücum oynatmak istiyor. Bu da bizim istediğimiz. Çünkü biz F.Bahçe’yiz her takıma karşı kazanmak isteriz” dedi

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin yıldız orta sahası Mesut Özil, Topuk Yaylası kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeni teknik direktörleri Vitor Pereira’nın takımla çok iyi iletişim kurduğunu vurgulayan Mesut Özil, Portekizli hocanın hücum futbolunu benimsendiğini söylerken ‘’Pereira çok zeki bir hoca. İletişimi iyi. Hücum oynatmak istiyor. Bu zaten bizim istediğimiz. Çünkü Biz Fenerbahçe’yiz, her takıma karşı kazanmak isteriz. Pereira ile bu sene şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Koç beni inandırdı
Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu söyleyen Mesut, “Herkes mutlu, heyecanlı, varını yoğunu ortaya koyuyor. Keyifli vakitler geçiriyoruz. Özellikle Caner’le çok güzel anılarımız oluyor” dedi. Başkan Ali Koç’la olan diyaloğu ve Fenerbahçe’ye transfer süreciyle ilgili olarak da yıldız oyuncu, “Her zaman Fenerbahçe’ye gelmek istiyordum, Fenerbahçeliyim. Başkanımızla konuştuk. Ne istediğini, takım olarak neler başarabileceğimizi anlattı. Beni inandırdı. O yüzden Fenerbahçe’deyim” sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...