'Hamsik'ten ayrılmam'

'Hamsik'ten ayrılmam'

SPOR Haberleri

"Grande'nin dört gözle bekliyorum. Ondan öğreneceğim çok şey var. Gelsin, yanından ayrılmam. Napoli'deyken bile takip ediyordum"

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları bütün hızıyla devam ederken dün akşam idmanından önce Berat Özdemir basın toplantısı düzenledi. Bu sezon özlenen şampiyonluğa kavuşmak için çok çalıştıklarını söyleyen Berat "Riva'da gerçekten güzel bir kamp geçiriyoruz. Bütün çalışmalarımızı şampiyon olmak için yapıyoruz. Bir cümlede Trabzonspor adı geçiyorsa, hedefte şampiyonluk vardır. Şu anki kadroyla, şampiyonluk haricindeki hiçbir sonuç başarı olarak görünmüyor" dedi.

Hedefim millî forma
Yeni transferlerle daha da güçlendiklerini söyleyen Berat Özdemir, özellikle Hamsik'in tecrübesiyle takıma çok şey katacağını söylerken "Grande'nin (Büyük) gelişini dört gözle bekliyorum. Ondan öğreneceğim şey var. Gelsin, yanından ayrılmam. Napoli'de oynarken ben çok takip ediyordum onu. Altyapıdayken onun çok videosunu izledim, gelince yanından ayrılmam. Benim için büyük şans. Şampiyon olmak ve millî formayı almak için her şeyi yapacağım" diye konuştu.

Beni tribüne çağırsınlar
Önümüzdeki sezon maçların seyircili oynanacak olmasına çok sevindiğini söyleyen Berat Özdemir "En son Trabzonspor taraftarı karşısına çıktığımda ayaklarım titremişti. İlk maçta beni tribüne çağırmalarını bekliyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...