Lucas Castro Adana Demirspor’da

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Lucas Castro Adana Demirspor’da

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Castro ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, transferde fırtınalar koparmaya devam ediyor.

BALOTELLİ, BELHANDA, CASTRO...
Daha önce İtalyan forvet Mario Balotelli ve geçtiğimiz sezonun ortasında Galatasaray yönetimiyle sorun yaşayıp sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda'yı renklerine bağlayan  Adana Demirspor, Karagümrük'ten Lucas Castro ile anlaştı.

Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, son olarak Karagümrük forması giymiş 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Lucas Castro ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır." denildi.

Kariyerinde Cagliari ve Catania gibi kulüplerde top koşturan Castro, geçen sezonun ikinci yarısında Karagümrük’te 16 karşılaşmada forma giymişti.

BELHANDA: FATİH HOCAM ARADI, 'ORASI BENİM ŞEHRİM' DEDİ
Adana Demirspor'un yeni transferlerinden Younes Belhanda, sözleşme imzaladıktan sonra eski teknik direktörü Fatih Terim'in kendisini aradığını söyledi.

Belhanda, "Transferimden önce Gökhan İnler'i aradım, konuştuk. Kulüple, yönetimle, başkanla, her şey ile ilgili beni bilgilendirdi. İmzaladıktan sonra Fatih hocam da aradı. 'Orası benim şehrim' dedi." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...