Yolun sonu şampiyonluk

Yolun sonu şampiyonluk

SPOR Haberleri

Taraftarlarıyla kucaklaştıkları sezonda zafere ulaşacaklarından emin olduğunu söyleyen Baki, "Kadroya fazla takviye yapmayacağız. Nokta atışı 3-4 transfer olacak" dedi

EMİN ULUÇ | DÜZCE

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, takımın sezon öncesi kampını değerlendirirken iddialı açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın çok tecrübeli bir isim olduğunu ama özellikle hocanın ekibini çok beğendiğini söyleyen sarı lacivertli yönetici, "Seçtiğiniz teknik direktörün yanındaki insanlar çok önemlidir. Hepsi çalışkan, hepsi işin içine dahil. Oturan bir kişi yok Topuk Yaylası’nda" dedi. Taraftarla buluşacakları sezonda zaferden emin olduğunu belirten Baki, "Bu sene artık başka çaremiz yok. Taraftara şampiyonluk borcumuzu ödememiz şart" ifadelerini kullandı.

İhtiyaç yok
Transfer konusuna da değinen Selahattin Baki, fazla takviye yapmayacaklarını belirterek, "Böyle bir ihtiyacımız olmadığı için iyi hazırlanıyoruz. Hocamızla beraber başkanımızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce de söylemiştim nokta atışı bazı transferlerle ilk 11 oynayacak çapta oyuncularla yolumuza yürümeye devam edeceğiz. Hocamız eksik gördüğü yerleri bize bildiriyor. Lig başlayıncaya kadar takımı yavaş yavaş tamamlayacağız. Tahmini olarak üç ya da dört oyuncu alacağız. Tabii ki kampın sonuna kadar olan performanslara bağlı olarak değişiklik gösterebilir" diye konuştu.

Altay en az 20 milyon
Avrupa'dan çok sayıda talibi olan Altay Bayındır için Fenerbahçe taban bonservis fiyatını 20 milyon avro olarak belirledi. Vitor Pereira, yıldız eldivenin mutlaka takımda kalmasını isterken yönetim de 20 milyon altındaki tekliflere kapıyı kapattı.

11.00'DE AÇIKLANACAK
Demirel gidiyor

∂ Yaklaşık 20 yıldır Fenerbahçe çatısı altında efsaneleşen, uzun yıllar kaleyi koruyup son olarak antrenörlük yapan Volkan Demirel sarı lacivertli kulüpten ayrılıyor. Bugün saat 11.00'de Başkan Ali Koç'un katılacağı basın toplantısıyla birlikte ayrılık açıklanacak.

KAMPA  KATILDI
Szalai sevinci

∂ EURO 2020 performansıyla Fenerbahçelileri sevindiren Attila Szalai, Topuk Yaylası kampına katıldı. İstanbul'da dün sağlık kontrollerinden geçen Macar stoper, akşam Düzce'ye giderek takımla idmana çıktı. Zanka'nın da önümüzdeki günlerde takıma dâhil olacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...