Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunları yemeyiz!

Bunları yemeyiz!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Ghezzal ve Rosier için fiyat artırma tuzağına düşmeyeceklerini söyleyen siyah beyazlı yöneticiler "Bunlar çok eski taktikler. Kendilerini boşuna yormasınlar” dedi

MURAD TAMER

Beşiktaş uzun süredir Ghezzal ve Rosier'i yeniden kadrosuna katmak istiyor. Oyuncularla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanmışken kulüpleriyle pazarlık bir türlü sonuçlanmıyor. Ahmet Nur Çebi ve ekibi ise en başından itibaren izlenen sabırlı strateji sayesinde ilk günlerde bahsedilen bonservis ve satın alma opsiyonu bedellerini yüzde 60-70'lere kadar düşürmüş durumda. Ghezzal ve Rosier'in imza atması çok yakındı. Ancak G.Saray'ın devreye girmesi sebebiyle transferler gecikti.

Eskilerde kaldı
İki oyuncunun da menajerleri G.Saray'ın daha yüksek teklif sunduğunu açıkladı. Beşiktaş kanadında ise bu durum hiç paniğe yol açmadı. G.Saray'ın fiyat artırma taktiğinin çok eskilerde kaldığını söyleyen siyah beyazlılar "Bu durum büyük kulüpler arasındaki centilmenliğe sığmıyor" derken "Ancak biz bu tür basit fiyat artırma tuzaklarına düşmeyiz Teklifimizi yükseltmeyeceğiz. İki oyuncu da Beşiktaş'ta oynamak istiyor. Hiç boşuna kürek çekmesinler" ifadelerini kullandı.   ,

DIEGO COSTA BİTİYOR
Beşiktaş, Diego Costa ile büyük ölçüde anlaştı. İspanyol yıldızın menajeri Dino Pasalic, yönetici Erdal Torunoğulları ile 1,5 milyon avroluk imza parasını masaya yatıracak. Siyah beyazlılar, maç sayısı, gol sayısı gibi bonuslar karşılığında imza parasını ortadan kaldırmak istiyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...