Ekuban yelkenleri suya indirdi

Ekuban yelkenleri suya indirdi

SPOR Haberleri

Önce sakatlık sonra da vergi problemleri sebebiyle gelişini sürekli uzatan golcü oyuncu Genoa ile anlaşamayınca dönmeye karar verdi

Trabzonspor’da Calep Ekuban krizi şimdilik sona ermiş gibi görünüyor. İlk önce sakatlığını bahane ederek tatilden dönmeyen, arkasından da aynı zamanda İtalyan vatandaşı olduğu için vergi problemi yaşadığını söyleyerek ek süre isteyen Ekuban, Genoa’ya transferi için uzun süredir görüşme hâlindeydi. Trabzonspor ile bir yıl daha sözleşmesi olan Ganalı oyuncu, Genoa’ya transferi konusunda umduğunu bulamadı.

Oyuncu satarsak belki alırız
İtalyan ekibi “En az 3,5 milyon avro isteriz” diyen bordo mavililere sunduğu 2 milyon avroluk bonservis ücretini kabul ettiremedi. Fiyat yükseltmeye de yanaşmayan İtalyanlar, Ekuban’a “Seni transfer edebilmemiz için oyuncu satmamız gerekiyor” deyince Ganalı oyuncu Trabzonsporlu yöneticileri arayarak “Kampa geliyorum” dedi. Abdullah Avcı, “18’ine kadar gelmezse duruma bakarız” demişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...