Çirkin hareket!

Çirkin hareket!

SPOR Haberleri

Cezayirli yıldızla anlaştıklarını belirten Beşiktaş'ın patronu, buna rağmen menajerin G.Saray'ı kullanarak fiyat artırdığını söyledi

MURAD TAMER

 

Beşiktaş taraftarı Rachid Ghezzal'ın Galatasaray'a kaptırılmasından endişe duyuyor ama yönetim bu konuda çok rahat. Siyah beyazlılar daha önce anlaşmaya vardıkları oyuncuya yaptıkları tekliften 1 euro daha fazla önermeme kararı aldı. Beşiktaş bonservis için Leicester City ile anlaşmış ve yıllık ücrette de Ghezzal ile el sıkışmıştı ancak  menajer Anoir Fazuli tam anlamıyla işi bozdu. Galatasaray'la yapılan görüşmeler sonrası Beşiktaş'ın 2,5 milyona avroluk teklifi reddedildi.

Ghezzal bekliyor
Başkan Ahmet Nur Çebi ise bu konuda popülist davranmamakta kararlı. Ghezzal'ın menajeriyle son bir görüşme daha yapacak olan siyah beyazlıların patronu daha önce sundukları teklifi artırmayacak. Başkan Çebi, "Leicester City ve Ghezzal'la anlaşmamıza rağmen rakip takımı kullanarak fiyat artılmasını çok çirkin buluyorum" diyerek yıldız oyuncunun menajerine tepki gösterdi. Öte yandan Ghezzal'ın da Beşiktaş'ı istediği ve bir an önce anlaşmanın sağlanmasını beklediği öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...