Aslan’dan 3 bomba

Aslan’dan 3 bomba

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar PSV hezimeti sonrası üç ismi kadrosuna kattı. Hücumcu orta saha Cicaldau, sağ bek Boey ve sol bek Van Aanholt KAP'a bildirildi

PSV yenilgisi sonrası şoka giren ve transfere ağırlık veren Galatasaray dün gece üç ismi kadrosuna kattı. Cimbom’un eski efsanesi Gheorghe Hagi'nin akademisinden çıkan ve 2018'de Universitatea Craiova'ya 1 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Alexandru Cicaldau gelecek sezonun maestrosu olacak. Romanya Millî Takımı forması da giyen ve İtalyan ekibi Sampdoria’nın da ilgilendiği hücumcu orta saha sarı kırmızılı renkleri tercih etti.

Peş peşe KAP'lar
Sağ ve sol bek arayışlarını sürdüren Cimbom bu transferleri de halletti. Sağ bek için Fransa'nın Rennais takımından 2000 doğumlu Sacha Boey KAP'a bildirildi. Son olarak Crystal Palace forması giyen Patrick Van Aanholt ile de anlaşmaya varıldı. Hollandalı 30 yaşındaki oyuncu üç yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 1,8 milyon avro kazanacak. Transferleri KAP'a bildiren sarı kırmızılılar, üç oyuncuyu da gelecek hafta içinde İstanbul'a getirecek.

CİMBOM'U SEÇTİ
Boey'den Celtic'e ret

Galatasaray'ın 20 yaşındaki Kamerun asıllı yeni sağ beki Sacha Boey geçtiğimiz sezon 26 lig maçına çıkarken 1 asist yapmıştı. Piyasa değeri 2.5 milyon avro olarak gösterilen Boey, Celtic'in uzun süredir gündemindeydi ama Galatasaray'ı seçti.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...