Maçta kaybetti, aşkta kazandı

Düzenleyen:
Maçta kaybetti, aşkta kazandı

SPOR Haberleri

Arjantinli eskrimci Maria Belen Perez Maurice (36), Tokyo Olimpiyatlarına veda etti. Perez Maurice, sporda kaybetse de aşkta kazandı.

Arjantinli eskrimci Maria Belen Perez Maurice (36), Macar rakibine yenilerek Tokyo Olimpiyatlarına veda edip hüzne boğuldu. Fakat Perez Maurice'nin üzüntüsü uzun sürmedi. Perez, sporda kaybetse de aşkta kazandı.

ÜLKESİNE MADALYAYLA DEĞİL YÜZÜKLE DÖNECEK

Maç sonrası koçu Lucas Guillermo Saucedo, İspanyolca dev yazılarla pankart açarak “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Teklifi kabul eden genç kadın, ülkesine madalyayla olmasa da parmağında yüzükle dönecek. Teklif sonrasında büyük sevinç yaşayan çift, birbirlerine sarılırken Perez Maurice “Çok mutluyuz. Zaman zaman kavga ediyoruz ama birbirimizi çok seviyoruz. Evlenerek bundan sonraki hayatımızı birlikte geçirmek istiyoruz” dedi. Saucedo da, “2010’da da Maria’ya evlilik teklif etmiştim, o zaman çok genç olduğunu söyleyerek reddetmişti. Bu sefer başardım” diye konuştu. Perez Maurice, 2014’te Pan Amerikan Şampiyonası’nda altın madalya kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...