Necat Ekinci kaza kurbanı

Necat Ekinci kaza kurbanı

SPOR Haberleri

Görünmez kaza... 69 kiloda Tokyo 2020'deki altın madalya umudumuz Necat Ekinci maça çıkmadan nakavt oldu.

HASAN SARIÇİÇEK

Maça üç gün kala olimpiyat köyünde koşu yaparken tabelalara çarpıp hastanelik olan millî boksörümüzün kaşı açıldı. Müşahade altında tutulan sporcumuz için Tokyo’daki sağlık ekibimiz “Bu hâlde idmana çıkması bile doğru değil” dedi.

Dikişle ringe çıktı
∂ Millî boksörümüz ise “Yedi yaşımdan beri olimpiyat şampiyonu olmayı hedefliyorum. Bana müsaade edin ringe çıkayım” diye ısrarcı oldu. Sol kaşına 8 dikiş atılan Ekinci'nin gözünde oluşan hasar için de bant koruması yapıldı. Sağlık ekibinin “Maça çıkma” ikazını yenilediği Necat Ekinci, ilk turda Belaruslunun karşısına çıktı. İlk raundu 5-0 almasına rağmen müsabakayı 3-2 kaybetti.

Hayallerim yıkıldı
∂    Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "Kaza bütün hesaplarımızı ve Necat Ekinci'nin kariyer planlarını berbat etti. Önce Kastamonu sonra İngiltere'de çok iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Tek hedefi altın madalyaydı. Herkesin 69 kilodaki olimpiyat şampiyonluğuna favori gösterdiği isimdi. Tokyo'da altın madalyayı boynuna takıp profesyonel olmayı hedefliyordu. Olmadı. Çok üzgünüz” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...