Emre Belözoğlu, Bursaspor'u reddetti

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu, Bursaspor'u reddetti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımı çalıştırmayan Emre Belözoğlu'nun, Bursaspor'un teknik direktörlük teklifini reddettiği ortaya çıktı.

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'dan, eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'yla ilgili açıklama geldi. Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Emre Belözoğlu'nun, Bursaspor'dan gelen teklifi de reddettiği öğrenildi.

Bursaspor'un 2. Başkanı Emin Adanur, Haber Global'e yaptığı açıklamada, "Teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile görüştük ama olmadı" açıklamasında bulundu.

MUSTAFA ER İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Ligin ilk haftasında sahasında Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Bursaspor'da maçın ardından teknik direktör Mustafa Er ile yollar ayrılmıştı. Emre Belözoğlu'nun adı A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcılığı ve Lazio'da Maurizio Sarri'nin ekibinde antrenörlük için geçmiş ancak bir anlaşma sağlanamamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...