Sivasspor’dan Goutas açıklaması

Düzenleyen:
Sivasspor’dan Goutas açıklaması

SPOR Haberleri

Dimitrios Goutas'ın Trabzonspor'la yapılacak karşılaşmanın kadrosunda yer almamasının akabinde, Sivas ekibinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Sivasspor, yarın Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Maç öncesi Trabzon kafilesinde Yunan futbolcu Dimitrios Goutas yer almadı. Bunun üzerine Sivasspor, Goutas ile alakalı bir açıklama metni yayımladı.

"PCR TESTİ POZİTİF ÇIKTI"

Dimitrios Goutas ile ilgili metinde şu ifadelere yer verildi:
“Dimitrios Goutas’e yapılan Covid-19 PCR testinde sonucu pozitif çıkmıştı. Karantinanın 8. gününde kendisine yapılan PCR testi negatif olarak sonuçlandı ve oyuncumuzun herhangi bir semptom göstermemesi nedeniyle takım doktorumuzun kararıyla takımımızla birlikte idmanlarda yer almaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçlara çıkması için verilen sürenin tamamlanmaması nedeniyle sporcumuz Trabzonspor maçının kadrosuna dahil edilememiştir. Dimitrios, Süper Lig’in 3. haftasında sahamızda oynayacağımız Göztepe maçı ile birlikte yeniden sahalara dönecektir.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...