Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'den oyuncularına: Aslan gibi oynayın

Terim'den oyuncularına: Aslan gibi oynayın

SPOR Haberleri

Avrupa dönüşü lig sınavında rotasyona gidecek olan G.Saray’ın hocası öğrencilerine “Hem galibiyet hem de etkili ve güzel bir oyun bekliyorum” dedi

Yalımcan Sarpyel

Avrupa’da yoluna devam etmek için mücadele veren Galatasaray, Randers karşısında aldığı 1-1’lik skorun yanı sıra oynadığı oyunla da eleştiri oklarına maruz kalmıştı. Bugün ligde Hatay’ı misafir edecek sarı kırmızılılarda, Fatih Terim Danimarka deplasmanında yaptığı rotasyona benzer bir değişimi Hatay karşısında da yapmaya hazırlanıyor. Kurallar gereği Avrupa maçında oynayamayan Cicaldau’ya formayı verecek olan tecrübeli teknik adam lisansı çıkan Nelsson’u da ilk on bire yazdı.

Hata istemiyorum
Terim oyuncularından sadece üç puan beklemediğini ve iyi oyun da istediğini söyledi. Fatih Hoca maç toplantısında ‘’Bu sene ciddi bir kabuk değişimi yapıyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Daha da hareket olacak. İyi çalışıyoruz, amacımız şampiyonluk olduğu kadar geleceğinde adımlarını atmak. Bu yolda beklentimiz sadece galibiyetler almak değil. Etkili, iyi futbolda da oynamak. Hatay karşısında, Galatasaray gibi oynamanızı bekliyorum” diyerek uyarılarını yaptı.        


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...