Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uşaklara zam!

Uşaklara zam!

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetimi, evlatları olan ikilinin yıllık ücretlerini yeni gelenlerin altında kalmamaları için tekrar düzenleyecek

Uğurcan ve Abdülkadir Ömür. İsimleri Trabzonspor ile özdeşleşen ikiliye yönetim bir güzellik yapacak. Transferin gözdeleri olan ancak Başkan Ağaoğlu’nun deyimine göre “değerlerini bulmadığı için” şimdilik satılmayan ikilinin yıllık ücretlerinde düzenlemeye gidilecek. Kadrosuna yeni isimler katan ve yıllık 9-10 milyon TL’lik anlaşmalar yapan yönetim, Uğurcan ve A. Ömür’ü de o seviyelere çıkaracak.

Üç isim de gündemde
Süper Lig’in en değerli ismi olan (16 milyon avro) Uğurcan 3,5 milyon TL, A. Ömür de 4 milyon TL civarında bir yıllık ücret alıyordu. Mevcut kadrosunu da büyük oranda koruyan Ağaoğlu yönetimi, takım içi dengeyi de sağlayıp huzurlu, başarılı bir sezon geçirme düşüncesinde. Ayrıca Yusuf Sarı, Edgar ve Nwakaeme’nin ücretlerinde de yeni düzenleme yapılması söz konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...