Cimbom'a gençlik aşısı

Cimbom'a gençlik aşısı

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılıların 11 yeni transferinin yaş ortalaması 24 oldu. Toplam 23 milyon avro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray gönderdiği oyuncuların 16 milyon avroluk yükünden de kurtuldu

YALIMCAN SARPYEL

Yaz transfer dönemi Galatasaray için çok hareketli geçti. Fatih Terim’in sık sık vurgu yaptığı gençleşerek, değişeceğiz mottosuyla tam 11 takviye yapan sarı kırmızılılar 7 oyuncusuyla yollarını ayırırken, 12 ismi de kiralık olarak yolladı. Yeni gelenlerin yaş ortalamasına bakıldığında 24 olduğu dikkati çekerken, geleceğe ciddi bir yatırım yapıldığı gözüktü. Aslan bu değişim için yaklaşık 23 milyon avroyu bulan bonservis bedeli öderken, yollarını ayırdığı oyuncular karşılığında 16 milyon avroluk maaş yükünden kurtuldu.

Kale hariç her yere
Halil ve Assunçao dışındaki dokuz oyuncuyu da bonservis bedeli ödeyen Cimbom, sadece bir tane 30 yaş üstü ismi (Aanholt) kadrosuna yazdı. Hollandalı sol bek serbest olduğu için bonservis ödenmedi. Kale dışında her bölgeye takviye yapan sarı kırmızılılar bir sağ, bir sol bek iki stoper alarak defans hattını baştan aşağı yenilemiş oldu. Ayrıca dört orta saha, iki hücum oyuncusu bir de forvet transferiyle yaz dönemini noktaladı.

YORGUN GELECEK
Muslera endişesi
∂ Uruguay formasıyla bugün Ekvador maçına çıkacak olan Fernando Muslera’nın pazar günü deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçına yetişmesi için önünde kısıtlı saatler olacak. Uzun yol da göz önüne alındığında riske girmek istemeyen sarı kırmızılı teknik heyet İsmail ve Fatih’i hazırlamaya başladı.

MARCAO-KEREM BARIŞTI
Çok özür diliyorum

∂ Giresun maçında Kerem'e yumruk atan Marcao dünkü idmanda arkadaşına sarılarak özür diledi. G.Saraylı futbolcuların alkışları arasında buluşmada Marcao, "Öncelikle hepinizden özür diliyorum. İlk başta Kerem kardeşimden. İnanılmaz pişmanım, yapmamam gereken, istemediğim bir davranıştı" sözlerini kullandı.

SIKINTILI HABER
Boey iki hafta yok

∂ Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey'in sol üst arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Önceki akşam idmanda ağrı hisseden 20 yaşındaki futbolcunun tetkikleri gerçekleştirildi ve en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Öte yandan elinde kırık oluşan Barış Yılmaz dün ameliyat edildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...