Hamit Altıntop Almanya'ya gidiyor: Hedefteki isim Löw

Düzenleyen:
Hamit Altıntop Almanya'ya gidiyor: Hedefteki isim Löw

SPOR Haberleri

Hollanda mağlubiyetinin ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yol ayrımı yaşandı. Kalan 4 maç için adayları değerlendiren TFF'de yabancı hoca tercihi ağır bastı. Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, başta Löw olmak üzere bazı yabancı teknik adamlarla görüşmek için Almanya'ya gidecek.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda son olarak Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, sahadan 6-1 mağluniyetle ayrılmış, spor kamuoyu büyük eleştirilerde bulunmuştu. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Şenol Güneş ile görüşmesinin ardından deneyimli hoca ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığı duyuruldu.

Şenol Güneş'in ayrılığı ile birlikte ay yıldızlı ekibin kalan 4 maç için 'yabancı hoca' formülü TFF'de ağır bastı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Almanya'ya adeta çıkarma yapacak. Altıntop, Joachim Löw ve bazı yabancı teknik adamlarla görüşecek.

İLK MAÇ 8 EKİM'DE

İlk maçın 8 Ekim'de Norveç ile oynanacak olmasını göz önünde bulunduran TFF yönetiminin önümüzdeki 1 aylık süreçte yabancı bir teknik adamla anlaşmanın planlarını yaptığı konuşuluyor.

Hamit Altıntop Almanya'ya gidiyor: Hedefteki isim Löw

SÜRPRİZ BİR İSİM DE GÜNDEMDE

Almanya yolunu tutacak olan Hamit Altıntop'un, 1995-1996 sezonunda Beşiktaş forması giyen eski Alman futbolcu Stefan Kuntz'u takımın başına getirmek istediği de iddialar arasında.

2016 yılından beri Almanya U21 Takımı'nı çalıştıran 58 yaşındaki deneyimli teknik adam, Löw'ün ayrılığı sonrası Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Almanya Milli Takımı'nı da çalıştırdı.

Beşiktaş'ta 1 sezon futbol oynayan Kuntz, 1999 yılında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra; başkanlık, yöneticilik ve teknik direktörlük yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...