Okçuluk Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için ABD'ye gitti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Okçuluk Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için ABD'ye gitti

SPOR Haberleri  / AA

Okçuluk Dünya Şampiyonası, ABD’nin Yankton kentinde 19-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Okçuluk Milli Takımı şampiyonaya katılmak için ABD'ye gitti.

Okçuluk Milli Takımı Dünya Şampiyonası için ABD’ye gitti. ABD’ye giden milli takım kafilesinde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin ve antrenör ekibi ve milli sporcular yer alıyor.  

2020 Tokyo Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz başta olmak üzere Yasemin Ecem Anagöz, Gülnaz Büşranur Coşkun, Asya Karataylı, Samet Ak, Musa Arzuman, Yeşim Bostan, Gizem Elmaağaçlı, Ayşe Bera Süzer, Evren Çağıran, Furkan Oruç ve Yakup Yıldız kafiledeki isimlerden.

Okçuluk Milli Takımı, 19-26 Eylül tarihlerinde Yankton şehrinde düzenlenecek şampiyonada yer alacak. Dünyanın en iyi okçuları Yankton kentinde düzenlenecek Açık Hava Dünya Şampiyonası'nda kıyasıya mücadele edecek.

Okçuluk Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için ABD'ye gitti

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...