Milli sporculara İtalya'da madalya şoku

Düzenleyen:
Milli sporculara İtalya'da madalya şoku

SPOR Haberleri

Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcularımız, yedi kulvarda mücadele ettikleri tüm yarışlardan mağlup ayrıldılar.

İtalya'da düzenlenen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden sporcularımız bu defa madalya ile dönemedi. Yedi ayrı kulvarda yarışan cimnastikçiler, tüm mücadelelerden mağlup ayrıldı.

ÇİFTLERDE BEŞİNCİLİKLE YETİNDİK
Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Pesaro kentinde gerçekleşen şampiyonanın final yarışmaları yapıldı. Büyükler kategorisinde Nazlı Özgör ve Nihatcan Gül, çiftlerde aldıkları 21.200 puanla 5. oldu.

MÜSABAKALARDA SIRALAMA
Tek kadınlar finalinde yer alan Nil Deniz Bal 20.500 puanla, grup finalinde yarışan Nazlı Özgör, Nihatcan Gül, Erkut Ergin, Mehmet Utku Çırak ve Ahmet Çoruh ise 20.416 puanla 7. sırayı aldı.

Gençler kategorisi trio finalinde yarışan Şimal Seyman, Okay Arsan ve Göktürk Balcı, 19.400 puanla şampiyonayı 4. tamamladı. Şimal Seyman, tek kadınlar finalinde ise 20.100 puanla 6'ncı, çiftler finalinde de partneri Okay Arsan'la aldığı 19.600 puanla 7. oldu. Çiftler elemesinde yedek finalist olup Macar çiftin çekilmesi üzerine finallerde yarışan Ekin Zeren Fırat ve İsmail Altıparmak ikilisi ise 19.400 puanla yarışmayı 8. olarak bitirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...