Orta direk Josef

Orta direk Josef

SPOR Haberleri

Golü ve asisti görünmüyor ama takımın orta direği, savunma bakanı, geriden oyun kuranı, toparlayıcısı…

Günümüz dünyasının iş hayatında ‘ne iş olsa yaparım ağabey’ düşüncesinin futbolda vücut bulmuş hâli Josef de Souza… Bonservis bedeli ödenmeden alınan Josef de Souza, Kartal’ın değişmezi oldu. Kaleciler değişiyor ama sakat ve cezalı değilse o değişmiyor. Nasıl değişsin ki! Orta alanın ileri geri toparlayıcısı, geriden oyun kuranı bir anlamda Beşiktaş’ın orta direği.

Değeri yükseliyor
Siyah beyazlılar şu ana kadar 6 resmî maç (5 lig, 1 Şampiyonlar Ligi) yaparken bir dakika bile boşu olmayan (540 dk) tek isim Josef. Onunla birlikte altı maçta da süre alan diğer iki isim ise Ghezzal (438 dk) ve Kenan (249 dk). Atiba ile iyi bir ikili oluşturan, Brezilyalı orta saha şubat ayında 5,7 milyon avro olan değerini şu anda 7,2 milyon avrolara çıkardı.

SAKATLIKLARI GEÇTİ
Welinton ve Rosier hazır

∂ Antalya deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş bugün sahasında Adana Demirspor'u misafir edecek. Kartal’da sakat N'Koudou, Vida, Teixeira, Umut Meraş, Necip ve Mehmet Topal forma giyemeyecek. Durumu düzelen Welinton ve Rosier ise göreve hazır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...