Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nwakaeme’nin hesabı başkas

Nwakaeme’nin hesabı başkas

SPOR Haberleri

Hafta içinde Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik fırsatını kaçıran Trabzonspor, Beşiktaş’ın Altay’a yenildiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Nwakaeme’nin ise başka hesapları var. İlk dört hafta oynanan Malatyaspor, Sivasspor, Giresunspor ve Galatasaray maçlarını boş geçmeyen Nijeryalı oyuncu, takımının 1-0 kazandığı Kasımpaşa ve 2-2 berabere kaldığı Konya maçlarında sessizliğe büründü.

Avcı ona güveniyor
Nwakaeme’nin Süper Lig kariyerinde rakip olup da gol yollarında bordo mavili takıma katkı sağlayamadığı dört takımdan biri de Alanyaspor. Yıldız oyuncu dördüncü defa rakip olduğu Akdeniz temsilcisi karşısında gol yollarında etkisiz kaldı. Nwakaeme yarın oynanacak Alanya maçında skora katkı yaparak hem iki haftalık suskunluğunu bozmak hem de Süper Lig’de gol attığı takımlar arasına birini daha eklemek istiyor. Abdullah Avcı da oyuncusuna güveniyor.

HUGO’NUN YERİNE HÜSEYİN
Savunmada mecburi değişim

Trabzonspor’da savunmanın göbeğinde mecburi değişim olacak. Vitor Hugo-Edgar le ikilisinden geldiği günden beri vazgeçmeyen Teknik Direktör Abdullah Avcı, Hugo’nun kart cezası sebebiyle Edgar’ın yanında Hüseyin Türkmen’e görev verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...