Çağlar Söyüncü dünya devinin radarında

Düzenleyen:
Çağlar Söyüncü dünya devinin radarında

SPOR Haberleri

İngiliz ekibi Leicester City'de gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren milli futbolcu Çağlar Söyücü, Real Madrid'in radarında.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, dünya devi Real Madrid'in transfer listesinde. Leicester City'de forma giyen Söyüncü için İspanyol basını tarafından ortaya atılan iddia, taraftarlar arasında heyecana neden oldu.

A Milli Takım formasını terleten Söyüncü, Türkiye her ne kadar EURO 2020'de başarısız bir performans gösterse de İspanyol ekibinin radarına girdi. Yetkililerin, Çağlar'ın İngiltere Premier League'de Leicester City ile gösterdiği performanstan hayli memnun olduğu iddia edildi.

LEICESTER CITY'NİN TALEBİ 45 MİLYON STERLİN

Raphael Varane'ın ayrılması ile birlilte savunmanın merkezinde eksiklik yaşayan Real Madrid, net bir takviye yaparak açığını kapatmak istiyor. Çağlar'ın Leicester City ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunurken, aynı haberde Leicester City'nin başarılı savunma oyuncusu için 45 milyon sterlin talep ettiği belirtildi.

Çağlar bu sezon Leicester City ile Premier League'de çıktıkları 6 maçın 6'sına da ilk 11 başlayıp 90 dakika süre aldı. (NTV)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...