Büyük gurur: Milli bisikletçiler Balkan şampiyonu oldu

Düzenleyen:
Büyük gurur: Milli bisikletçiler Balkan şampiyonu oldu

SPOR Haberleri

Milli sporcularımız, Oğuzhan Tiryaki büyük erkekler, Ali İhsan Egin ise genç erkekler kategorisinde yarıştığı Balkan Yol Bisikleti Şampiyonası'nda birinciliğe uzandı.

Milli sporcularımız, uluslararası spor arenasında ülkemizi gururlandıracak başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Balkan Yol Bisikleti Şampiyonası'nda mücadele veren Oğuzhan Tiryaki büyük erkekler, Ali İhsan Egin ise genç erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

İKİ ŞAMPİYONLUK BİRDEN
Türkiye Bisiklet Federasyonundan yapılan açıklamada, "Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen Balkan Yol Bisikleti Şampiyonası'nda sporcularımızdan Oğuzhan Tiryaki büyük erkekler kategorisinde, Ali İhsan Egin ise genç erkekler kategorisinde Balkan şampiyonu oldu. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...