HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ronaldo’dan dikkat çeken açıklama: ‘Yapamazsam futbolu bırakırım’

Düzenleyen: /
Ronaldo’dan dikkat çeken açıklama: ‘Yapamazsam futbolu bırakırım’
Ronaldo, Manchester United, , Haber

SPOR Haberleri

Manchester United’a geri dönüşüyle gündem olan Cristiano Ronaldo, verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Futbolculuk kariyerine henüz nokta koymayı düşünmediğini belirten Ronaldo, "Neden emekli olayım ki? Henüz zamanım gelmedi. Bunun kararını ben vereceğim. Eğer artık koşamayacağımı, şut çekemeyeceğimi hissedersem, gücümün gittiğini hissedersem olabilir" dedi.

Manchester United’ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo, verdiği röportajda hem kariyerinin geleceğinden hem de takımının son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 36 yaşındaki futbolcu, başarısının arkadaşındaki sırları hayranlarıyla paylaştı.

Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları şöyle:

“HER ŞEY MÜMKÜN”

"Manchester United'ın birkaç değişiklik yapması gereken zaman gelmişti. Beni aldılar, Varane'ı aldılar, Sancho'yu aldılar. Adaptasyon zaman alacak, oynamak istediğimiz sisteme uyum sağlamak da zaman alacak ancak her şeyin mümkün olduğunu adım adım aklımıza kazımalıyız.

Ronaldo’dan dikkat çeken açıklama: ‘Yapamazsam futbolu bırakırım’

“HER ZAMAN TAKIMI ÖNE KOYARIM”

Ben bireysel performansımı konuşmak istemiyorum, her zaman takımı öne koyarım. Bir şeyleri birlikte kazanmak, tek başına kazanmaktan çok daha kolaydır. Buna inanıyorum, bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Takımda herkes rolünün farkında olmalı. Ben takımdaki rolümü biliyorum. Benim görevim goller atmak, takıma tecrübemle yardım etmek ve oyunu anlamak. Herkes takım için fedakarlık yaparsa, daha iyi bir takım oluruz. Arkamızda harika taraftarlar var, harika bir stadımız var, harika bir takımımız var. Böyle devam etmeliyiz.

“BUNUN KARARINI BEN VERECEĞİM”

Portekiz Milli Takımı'ndan neden emekli olayım ki? Henüz zamanım gelmedi. Bunun kararını ben vereceğim. Eğer artık koşamayacağımı, şut çekemeyeceğimi, gücümün gittiğini hissedersem olabilir. Ancak bu konularda hala başarılıyım, devam etme konusunda motive durumdayım.

Ronaldo’dan dikkat çeken açıklama: ‘Yapamazsam futbolu bırakırım’

“ANA KELİME MOTİVASYON”

Ana kelime, motivasyon. İşimi yapmak, insanları mutlu etmek, ailemi mutlu etmek, taraftarları ve kendimi mutlu etmek için motivasyonumu koruyorum. Daha iyi olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan, en çok galibiyet alan, en çok asist yapan. Her şeyi en çok yapan oyuncuyum. Böyle devam etmek istiyorum. Futbol oynamayı seviyorum, insanları mutlu etmek hoşuma gidiyor."

Ronaldo’dan dikkat çeken açıklama: ‘Yapamazsam futbolu bırakırım’

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...