Yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında

Düzenleyen:
Yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Trabzonspor ile Alanya mağlubiyetlerine Konya'yı da eklerken, en büyük darbe sakatlıklardan geldi. Sarı lacivertlilerde Altay 3 ay, Valencia 1 ay, Gustavo ise 2-3 hafta forma giyemeyecek. Sezon başının kahramanı Vitor Pereira ise bugün kapının eşiğinde. Taraftardan futbolcusuna herkes eleştiri oklarını Portekizli teknik adama çevirmiş durumda.

EMİN ULUÇ

Şampiyonluk hedefiyle girdiği sezonun ilk haftalarında iyi sonuçlar alan Fenerbahçe, bir anda darmadağın oldu. Hoca ve sistem değişimi yaşayan sarı lacivertliler sakatların da etkisiyle istediği oyunu sergilemekte zorlansa da skorlar iyi gidiyordu ve 7. haftada liderlik geldi. Ama Trabzon deplasmanıyla birlikte her şey tersine döndü. Karadeniz’de kaybeden Fenerbahçe bir daha gülemedi. Alanya, Konya derken zirve ufukta kayboldu.

DEVREYİ KAPATTI

Konya’da kaybederek üst üste üçüncü yenilgisini alan Fenerbahçe aynı zamanda en önemli silahlarından da mahrum kaldı. Omzundan sakatlanan Altay’da kırık tespit edilmemesine rağmen, köprücük kemiği ile omuz kemiği arasındaki bağın koptuğu belirlendi. Dün ameliyat masasına yatan genç file bekçisinin en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Özetle Altay ilk yarıyı kapatmış görünüyor.

BELKİ GUSTAVO

Takımın en önemli gol silahı Valencia’nın durumu da ciddi. Sol ayak bileğinde bağ yaralanması olan Ekvadorlu yıldızın en az 1 ay süreyle formasından ayrı kalacağı ifade ediliyor. Sol dizinde kas yırtığı oluşan Gustavo’nun sahalara geri dönüş süresi de en az 2-3 haftayı bulacak. Fenerbahçe, 21 Kasım’daki Galatasaray maçında Altay ve Valencia’dan faydalanamayacak. Gustavo’nun ise düşük de olsa derbiye yetişmesi ihtimali var. 

Yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında

Konyaspor mağlubiyeti sonrası Pereira, "Bugünkü maça başlangıç şeklimizin kesinlikle hiçbir bahanesi yok. Ben her zaman sorumluluğu üstlenirim" ifadelerini kullanmıştı.

PEREIRA TOPUN AĞZINDA

Sezon başının kahramanı Vitor Pereira bugün kapının eşiğinde. Taraftardan futbolcusuna herkes eleştiri oklarını Portekizli teknik adama çevirmiş durumda. Tribünler, “Vardır bir bildiği” sloganıyla destekledikleri Pereira’ya olan inancı kaybetti. Hocanın oyuncu tercihleri, değişiklikleri tam anlamıyla tribünleri hayal kırıklığına uğratıyor.

Samandıra’da da durum farklı değil. Oyuncuların morali bozuk, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Oyuncular ile teknik heyet arasında tansiyon yüksek. Pereira’yla bir toplantı yapacak Başkan Ali Koç’un Portekizliden oyun sisteminde değişiklik talep edeceği öne sürülürken, hocanın kötü gidişi durduramaması hâlinde gönderileceği iddia ediliyor.

KRİZ BÜYÜYOR
Futbolcular çok gergin

Vitor Pereira’ya tavırlı olan tek isim Mesut Özil değil. Pelkas da Konya maçından oyundan alınınca hocaya tepki gösterdi. Yunan yıldızı Muhammed sakinleştirdi. Takımdaki yıldız oyuncuların Pereira’yla ilgili rahatsızlıklarını bildirmek için Ali Koç’tan randevu talep ettiği öne sürüldü.

Yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında

KALESİ YIKILDI
Savunma hattı dağıldı

 Sezon başından beri gol yollarında problem yaşayan Fenerbahçe, savunma gücüyle açık kapatıyordu. Ancak ligin ilk üç maçında kalesini gole kapatan sarı lacivertliler son üç haftada 7 gol yedi. Özellikle son karşılaşmada duran toptan yenen goller eleştiri konusu oldu.

YILDIZ KAVGASI
Mesut Özil neden yok?

İlk döneminde Robin Van Persie ile anlaşmazlık yaşayan Vitor Pereira şimdi de Mesut Özil sınavından geçiyor. Takım kazanırken yokluğu sorgulanmayan Mesut’un yokluğu işler kötüye gidince Portekizli teknik adamın başına dert oldu. Yönetim de Pereira’dan Mesut konusunda rapor istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...