Terim'den oyuncularına: Ne bu surat, lideriz!

Terim'den oyuncularına: Ne bu surat, lideriz!

SPOR Haberleri

Lokomotiv Moskova maçında oyuncularının mağlup olmuş gibi üzüntü yaşadığını gören Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, "Biz bu gruptan çıkacağız" dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatarasay, önceki akşam Lokomotiv Moskova karşısında belki de sezonun en etkili oyunlarından birini oynadı. Net fırsatlar kaçıran sarı kırmızılar 73 dakika önde götürdüğü mücadelede sonunda 1 puana razı oldu. Cimbom, Rus ekibini yenerek gruptan çıkma adına önemli bir eşiği geçmeyi istiyordu. Soyunma odasında oyuncuların mağlup olmuş gibi üzüntü yaşaması üzerine karamsar havayı dağıtmak Fatih Terim’e düştü.

GRUPTAN ÇIKACAĞIZ
Tecrübeli teknik adam konuşmasında “Kaldırın kafanızı. Ben de şaşkınım ama biz kaybetmedik. Hâlen lideriz. Ortaya koyduğunuz mücadele ve oyun da ilerisi için umut verici. Siz yeter ki bu hırsı, arzuyu diğer maçlarda da ortaya koyun. Biz bu gruptan çıkacağız. Ama bir defa daha gördük bu seviyelerde yakaladığınız pozisyonları daha fazla golle sonuçlandırmalısınız” diyerek hem uyardı hem de oyuncularına moral aşıladı.

Terim'den oyuncularına: Ne bu surat, lideriz!
Galatasaray'da Feghouli, Lokomotiv Moskova karşısında takımının tek golünü kaydetti

FEGHOULİ GERİ DÖNDÜ
Gerek sakatlıklar gerekse  de  formsuzluğu yüzünden eski günlerini aratan  Feghouli, bu sezon ilk defa Avrupa Ligi’nde sahaya  ilk  on  birde çıktığı karşılaşmada, Lokomotiv karşısında  döktürdü.  Hem attığı gol hem de oynadığı futbolla eski Feghouli’den kesitler sunan Cezayirli, ilerleyen günlerde daha iyi olacağını söyledi.

ASLAN ARA VERMEDİ
Galatasaray yarın karşılaşacağı Karagümrük maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya’da yapılan antrenmanda Lokomotiv karşısında tam süre alan oyuncular
yenileme çalışması yaptı. Fatih Terim diğer isimlere ise çift kalede taktik çalıştırdı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...