Fener'de Tisserand şoku

Düzenleyen:
Fener'de Tisserand şoku

SPOR Haberleri

Savunmada sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde Kongolu oyuncudan mahrum kalabilir. Sarı lacivertlilerde Altay, Gustavo ve Valencia’nın da sakatlıkları sürüyor.

M. Emin ULUÇ

Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Fenerbahçe’ye Marcel Tisserand’dan da kötü haber geldi. Demokratik Kongo Millî Takımı’na giden tecrübeli savunmacının sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Tanzanya ve Benin maçları için Tisserand’ın yerine Teknik Direktör Hector Cuper, Arsene Zola’yı millî takıma çağırdı. Tisserand’ın derbiye yetişmeme ihtimali sarı lacivertlileri zorda bıraktı. 

Fener'de Tisserand şoku

Demokratik Kongo’nun 30 defa formasını giyen Marcel Tisserand, bu sezon Fenerbahçe’de bütün kulvarlarda 12 maçta görev aldı.

BERKE ENDİŞELENDİRİYOR

Savunmasında büyük sıkıntılar yaşayan ve hemen her maçta kalesinden gol çıkarmak zorunda kalan Fenerbahçe’de kaleci Altay’ın da sakatlığı sürüyor. Berke’nin tecrübesizliği ve formsuzluğu da teknik direktör Vitor Pereira’yı endişelendiriyor. Fenerbahçe’de Gustavo ve Valencia’nın da sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe derbiyi kaybederse yarışta iyice geriye düşecek ve takımda radikal kararların alınması kaçınılmaz olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...