Kerem’den hocası Fatih Terim’e imalı gönderme

Düzenleyen:
Kerem’den hocası Fatih Terim’e imalı gönderme

SPOR Haberleri

Dün akşam Galatasaray kendi evinde Marsilya’yı yenerek Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi. Maçta bir asist yapan Kerem Kerem Aktürkoğlu, açıklamalarda bulundu. Maç içinde Fatih Terim ile yaşadığı diyaloğu anlatan milli futbolcu, "Fatih hoca devre arasında 'Senin sıran' demişti. Benim sol ayağıma da sallar arada. Sol ayağımla asist yapınca ona söyledim, güldük" dedi. Öte yandan Terim ise olayla ilgili olarak, "Kerem, 'Sol ayağımı eleştiriyorsunuz ama gördüğünüz gibi' dedi, ben de 'Tebrik ederim' dedim" ifadelerini kullandı.

Avrupa’daki başarılı performansıyla fırtına estiren Galatasaray, dün akşam Marsailya’yı 4-2 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşma sırasında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu ise yerini Babel'e bıraktı. Karşılaşmanın ardından milli futbolcu açıklamalarda bulundu.

“LİDERLİĞİ İSTİYORUZ”              

"Taraftarımız yanımızda oldu. Muhteşem bir atmosfer vardı" diyen Kerem, "Arkamızdaki olduklarında çok daha iyi oynuyoruz. İstemediğim bir penaltı yaptırdım. Güzel bir galibiyet oldu. Roma'da Lazio maçında liderliği istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kerem’den hocası Fatih Terim’e imalı gönderme

CİDDİ BİR SAKATLIĞI YOK

Sakatlığı hakkında konuşan genç oyuncu, "Biraz darbeler oldu, yorgunluğun verdiği ağrılar. Ciddi bir sakatlık yok. Derbiyi kaybettik, moral bozukluğu vardı" dedi.

“SOL AYAĞIMA SALLAR ARADA”

Fatih Terim ile arasındaki konuşmadan bahseden genç yıldız, "Fatih Hoca devre arasında 'Senin sıran' demişti. Benim sol ayağıma da sallar arada, sol ayağımla asist yapınca ona söyledim, güldük" ifadelerini kullandı.

Kerem’den hocası Fatih Terim’e imalı gönderme

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...