Eski günlere dönüyor: Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup sevinci

Düzenleyen:
Eski günlere dönüyor: Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup sevinci

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup son iki maçtaki formuyla eski günlere dönüş sinyalleri verdi. Kartal’ın 10 numarası Göztepe maçında 11’de olacak.

Murad TAMER

Son iki sezonda istikrarlı olarak forma şansı bulamayan Oğuzhan Özyakup eski günlere dönüş sinyalleri verdi. Sergen Yalçın görevi bırakmadan önce son altı maçta süre dahi alamayan tecrübeli futbolcu son iki maçta oyuna sonradan girmesine rağmen takıma büyük katkı vererek alkış topladı. Yıldız oyuncu sadece saha içinde değil saha dışında da takımın toparlanması için gayret gösteriyor.

YARDIMCI HOCA GİBİ

Takımı emanet olarak devralan Önder Karaveli’nin en büyük yardımcısı olan Oğuzhan Özyakup, takım arkadaşlarının motivasyonunun artmasında da son derece etkili. Oyuna sonradan girdiği maçlarda Önder Hoca’nın verdiği taktiğin başarıyla uygulanmasında kilit rol oynayan 29 yaşındaki oyuncunun yarın Vodafone Park’ta oynanacak Göztepe maçına ilk 11’de başlaması bekleniyor.

6 NUMARA ETKİSİ
Pjanic daha mutlu

Miralem Pjanic, Önder Karaveli’nin takımın başına geçmesiyle aldığı rolden çok memnun. Juventus ve Barcelona’da olduğu gibi 6 numara pozisyonunda oynayan Boşnak yıldız “Geriden oyun kurmayı seviyorum. Takıma daha faydalı olduğumu düşünüyorum” diyerek yeni görev yerinde daha mutlu olduğunu ifade etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...