Ne Muriqi ne de Luuk de Jong! Fenerbahçe'nin golcüsü Rusya'dan

Düzenleyen:
Ne Muriqi ne de Luuk de Jong! Fenerbahçe'nin golcüsü Rusya'dan

SPOR Haberleri

Kadrosunu iyi bir golcü ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin birçok adayla görüşme halinde olduğu belirtilirken, Rus basını sarı lacivertlilerin Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamak üzere olduğu iddiasında bulundu.

Fenerbahçe son dakika haberleri:Fenerbahçe, Avrupa'daki kötü gidişat ve Süper Lig'de zirve ile açılan puan farkıyla birlikte kadrosunu yılın kalan bölümü için güçlendirmek istiyor. Özellikle forvet konusunda sıkıntı çeken sarı lacivertlilerin gündemindeki ilk isimler Vedat Muriqi ve Luuk de Jong.

Rus basınında yer alan haberlere göre; aslında Fenerbahçe'nin gözü Rusya Premier Ligi'nde. Football_rus adlı sitede yer alan haberde, sarı lacivertli ekibin Zenit'te forma giyen Artem Dzyuba'yı renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi. 33 yaşındaki Dzyuba'nın artık Rusya'dan ayrılmak istediği dile getirilirken, taliplilerinden birinin de Fenerbahçe olduğu kaydedildi.

HEDEFİ MİLLİ TAKIMA DÖNMEK

2018'den bu yana Zenit forması giyen Dzyuba'nın, Fenerbahçe'de kendini tekrar kanıtlayıp Rus Milli Takımı'nın teknik direktörü Valeriy Karpin'den formasını geri almayı hedeflediği kaydedildi.

Zenit ile 6 aylık sözleşmesi kalan Dzyuba bu sezon forma giydiği 24 maçta 10 kez fileleri sarstı. 1.96 boyundaki oyuncu 9 tane de asist gerçekleştirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...