Hırvat basını yazdı: Fenerbahçe'nin yeni hocası Bilic

Düzenleyen:
Hırvat basını yazdı: Fenerbahçe'nin yeni hocası Bilic

SPOR Haberleri

Pereira'nın ardından aradığı teknik direktörü bir türlü bulamayan Fenerbahçe için son iddia Hırvat basınından geldi. Ülkede yayımlanan haberde, sarı lacivertlilerin Slaven Bilic ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Aralık ayının ortasında Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Ortaya atılan birçok isim olsa da dün yaşanan gelişmelerin ardından en çok dillendirilen isim Slaven Bilic.

Joachim Löw'ün Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamasının ardından en büyük adayın Alman çalıştırıcı olduğunu düşünen Fenerbahçeliler, rotasını Bilic'e çevirdi. Çin ekibi Beijin Guoan'ı çalıştıran Bilic, kulüp ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Bu gelişmenin ardından gözler sarı lacivertli ekibe çevrilirken, Hırvat basını flaş gelişmeyi duyurdu.

Hırvat basını yazdı: Fenerbahçe'nin yeni hocası BilicSlaven Bilic

FENERBAHÇE BILIC İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Germanijak'a göre; Fenerbahçe, Hırvat teknik adam ile anlaşmaya vardı. Haberde, sarı lacivertlilerin yaz aylarından beri Slaven Bilic'le görüştüğü, yöneticilerin çalıştırıcı ile konuşmak için Çin'e gittiği belirtildi.

Sarı lacivertlilerin kısa süre içerisinde tecrübeli çalıştırıcıyı açıklaması bekleniyor.

Slaven Bilic bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ı da çalıştırdı. 53 yaşındaki teknik direktör ayrıca Hırvatistan Milli Takımı, Hajduk Split, Rusya'nın Lokomotiv Moskova, İngiltere'nin West Ham United ve West Bromwich Albion ile Suudi Arabistan'ın El-İttihad ekiplerinde görev yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...