İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Milli futbolcu gol krallığına koşuyor

Düzenleyen:
İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Milli futbolcu gol krallığına koşuyor

SPOR Haberleri

İspanya’daki performansıyla adeta şov yapan Enes Ünal, emin adımlarla gol krallığına doğru ilerliyor. Atletico Madrid’e 2 gol atan genç oyuncu, üst üste 3 maçta da gol atmayı başardı. La Liga’daki gol krallığı yarışında Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema ile makası iyice daraltan Enes Ünal, 11 gole ulaştı.

İspanya La Liga’nın 24’üncü haftasında Atletico Madrid ile Getafe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede 4-3’lük skorla karşılaşmayı kazanan Atletico Madrid, 3 puanı hanesine yazdırdı. Milli futbolcumuz Enes Ünal’ın performansı ise alkış topladı. Genç oyuncu, maçta 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

Getafe’nin 2 golünü Enes Ünal kaydederken, milli futbolcu bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Enes Ünal, Getafe tarihinde üst üste 3 maçta gol atan ilk yabancı futbolcu olarak kayıtlara geçti.

İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Milli futbolcu gol krallığına koşuyorÜst üste 3 maçta gol attı.

11 GOLE ULAŞMIŞ DURUMDA 

Son 7 maçta 7. golünü atan Enes, 23 karşılaşmada 11 gole ulaştı. Gol krallığı listesinde ilk 5'e giren Enes, 17 gollü Benzema ile makası 6 gole indirdi. Listede ikinci sırada yer alan Juanmi'nin ise 13 golü var.

İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Milli futbolcu gol krallığına koşuyor11 gole ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...