Genç yıldız için Cumhurbaşkanı devreye girdi! Tarihin en yüksek teklifi

Düzenleyen:
Genç yıldız için Cumhurbaşkanı devreye girdi! Tarihin en yüksek teklifi

SPOR Haberleri

PSG’de geleceği tartışılan Kylian Mbappe, sezon başında önerilen 45 milyon euroluk yeni teklifi elinin tersiyle adeta itti. 22 yaşındaki yıldızın teklifi reddetmesiyle Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un da ikna için devreye girdi. Ancak Kylian Mbappe, tarihin en yüksek teklifini geri çevirerek kabul etmedi.

PSG’nin süper starı Kylian Mbappe, tarihin en yüksek teklifini kabul etmedi. 22 yaşındaki yıldız çocukluk hayalini gerçekleştirmeye karar olduğu belirtildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldızın takımda kalması için bir türlü ikna edilemiyor. 

CUMHURBAŞKANI DEVREYE GİRDİ 

PSG kulübünün isteği üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kylian Mbappe ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kritik görüşmenin ardından genç futbolcunun kararı değişmedi. 

Genç yıldız için Cumhurbaşkanı devreye girdi! Tarihin en yüksek teklifiFransa Cumhurbaşkanı özel olarak görüştü.

TARİHİN EN YÜKSEK TEKLİFİ 

Le Parisien'deki habere göre; Mbappe’nin kalması için 45 milyon euroluk teklif önerildi. Ancak genç futbolcunun kabul etmediği ve çocukluk hayali olan Real Madrid’de gitmek istediği belirtildi. 

Genç yıldız için Cumhurbaşkanı devreye girdi! Tarihin en yüksek teklifi

EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU OLACAKTI 

Mbappe, 45 milyon euroluk teklifi kabul etseydi futboldan en çok maaş alan oyuncu olarak tarihe geçecekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...