Hull City taraftarları Acun Ilıcalı’ya hayatının şokunu yaşattı!

Düzenleyen:
Hull City taraftarları Acun Ilıcalı’ya hayatının şokunu yaşattı!

SPOR Haberleri

Hull City’i satın almasıyla İngiltere’de gündem olan Acun Ilıcalı, takımı satın aldıktan sonra yaşadıklarını tek tek anlattı. Maçları tribünlerden izlerken büyük bir coşkuyla karşılaştığını belirten ve "Hayatımın en büyük şokunu yaşadım" diyen Ilıcalı, "Maçlarda Türk bayrakları açıyorlar, gözlerime inanamıyorum. Zaman içerisinde seyircilerle diyaloğumuz çok iyi oldu. Sokağa çıkmaya kalktım, 20 adım atamadım." açıklamasında bulundu.

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alarak hem Türkiye hem de İngiltere basınında gündem olan Acun Ilıcalı, takımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarların kendisini sürekli coşkuyla karşıladığını belirten Ilıcalı, yolda yürürken bile zorlandığını belirtti. 

“TÜRK’ÜN BAŞARISINI İNGİLTERE’DE İSPAT ETMEK İSTİYORUM” 

Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Acun Ilıcalı, "Türk futbolunu çok seviyorum. Türk'ün başarısını İngiltere'de ispat etmek için, tek başıma yapabileceğim bir şey değil bu. Daha sonra Türk futbolcularının da olacağı, bir dünya orada koyarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.” dedi.

“HAYATIMIN EN BÜYÜK ŞOKUNU YAŞADIM” 

Hull City’i satın almasıyla birlikte büyük bir sevgi gösterisiyle karşı karşıya kaldığını ve yolda dahi yürüyemediğini belirten Acun Ilıcalı, “Hayatımın en büyük şokunu yaşadım diyebilirim. Tüm şehrin bizi sıcak karşılaması, o Türk bayrakları... Maçlarda Türk bayrakları açıyorlar, gözlerime inanamıyorum. Zaman içerisinde seyircilerle diyaloğumuz çok iyi oldu. Sokağa çıkmaya kalktım, 20 adım atamadım.” İfadelerini kullandı. 

Hull City taraftarları Acun Ilıcalı’ya hayatının şokunu yaşattı!

“BU TAKIMI BEN OLUŞTURMADIM” 

Takımın kötü performansı hakkında da belli konulara değinen Ilıcalı, “Takımı aldıktan sonra benim ne etkim olabilir? Dört transfer yapmışız, hocamız da Şota. Aldığımızda zaten düşme hattıyla puan farkı 4'tü. Bu takımı ben oluşturmadım. En fazla uğurlu gelebilirim. İngiliz basınında devamlı övgüler okuyorum." açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...