Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu: Duyan telefona sarıldı!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu: Duyan telefona sarıldı!

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, artık sosyal medyada takipçileriyle buluşacağını açıkladı. Sosyal medya hesabına gelen soruları cevaplandıracağını paylaşan Dilmen, futbolseverlerin yoğun ilgiyle karşılaştı.

TRT Spor'da yorumculuk kariyerine son verdikten sonra bir süredir televizyonlarda görülmeyen yorumcu Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu. Dilmen, bundan sonra sosyal medyada takipçileriyle buluşacak. Söz konusu haberi alan futbolseverler, Dilmen'e yüzlerce soru yağdırdı.

"RIDVAN HOCAYA SOR"

 Twitter hesabından takipçileri için, "Rıdvan hocaya sor" etiketi açan ünlü yorumcu, her salı günü gelen soruları cevaplayacağını açıkladı. Bu gelişmenin akabinde Rıdvan Dilmen bugün ilk kez takipçileriyle buluştu. Ünlü yorumcuya adeta soru yağdı. Dilmen; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarından gelen sorulara cevap verdi. Dilmen'in verdiği cevaplar dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu: Duyan telefona sarıldı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...