Avrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdı

Düzenleyen:
Avrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdı

SPOR Haberleri

Forma şansı bulduğu kısa sürede gösterdiği başarılı performans ile dünyanın dikkatini çeken Fenerbahçeli Arda Güler ile ilgili paylaşım yapan Rıdvan Dilmen, taraftarların tepkisini topladı.

Avrupa'ya veda eden, ligde ise istediği sonuçları elde edemeyen ve liderlik yarışından erken kopan Fenerbahçe'de taraftarları mutlu eden gelişmeler genç futbolculardan geliyor. Bu sezon forma şansı bulan genç isimler arasında en çok dikkat çeken ise Arda Güler oldu.

RIDVAN DİLMEN'DEN ARDA GÜLER PAYLAŞIMI

Süper Lig'de 6 maça çıkan, 1 gol atıp 2 asist üreten 17 yaşındaki genç yetenek, dünya kulüplerinin de gündeminde. Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal'ın yakın takibe aldığı iddia edilen Arda Güler ile ilgili eski Fenerbahçe futbolcusu, günümüz futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'den paylaşım geldi.

Son olarak Alanyaspor maçında 1 gol ve 1 asist yaparak sarı lacivertli kulübün tarihine geçen genç yıldıza övgüler yağarken, Rıdvan Dilmen'in paylaşımı taraftarların tepkisini çekti.

Avrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdıRıdvan Dilmen'in Arda Güler hakkındaki Twitter paylaşımı

"ARDA'DAN UZAK DUR"

Kendisinin ve Arda Güler'in fotoğrafını yan yana koyan Rıdvan Dilmen paylaşımında, "Haydi nur yüzlüm. Müthiş yetenek Arda kardeşimiz, sıra sende yavrum" ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli taraftarlardan bu sözlere tepki yağdı. Taraftarlar "Arda'dan uzak dur" ve "Sana yedirmeyiz" yorumlarında bulundu.

Avrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdıAvrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdıAvrupa peşine düştü, Rıdvan Dilmen kayıtsız kalamadı! Fenerbahçelilerden tepki yağdı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...