Galatasaray taraftarı önüne çıkan Barcelona'nın yıldızları şaşkına döndü

Düzenleyen:
Galatasaray taraftarı önüne çıkan Barcelona'nın yıldızları şaşkına döndü

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Barcelona'yı ağırladı. Barcelona'nın karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan yıldızları şaşkına döndü. Sarı-kırmızılı taraftarların ıslıkladığı futbolcular büyük bir şaşkınlık yaşarken, İspanyol ekibi sosyal medya hesabından o anları "Ne atmosfer ama" diye paylaştı.

Galatasaray ile Barcelona, Avrupa Ligi son 16 turu 2. maçında Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi. İspanyol devinin dünyaca ünlü yıldızları ise Türk taraftarlar karşısına çıkınca adeta neye uğradığını şaşırdı.

İSPANYOL EKİBİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan Barcelonalı futbolcular, Galatasaray taraftarının ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. Tribünlerden gözünü ayıramayan İspanyol devinin yıldızlarının oldukça şaşırmış görüntüleri kameralara yansıdı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Barcelona, "Ne atmosfer ama" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...