Domenec Torrent'in sözleşmesindeki saklanan gizli maddeler ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
Domenec Torrent'in sözleşmesindeki saklanan gizli maddeler ortaya çıktı!

SPOR Haberleri  / sabah

Seçim yarışına giden Galatasaray’da teknik direktörlük konusu halen belirsizliğini koruyor. Burak Elmas’ın özel çabalarıyla takımın başına getirdiği Domenec Torrent'e başkan adaylarının sıcak bakmadığı belirtildi. İspanyol hocanın sözleşmesinin detayları ise ortaya çıktı. Eğer Torrent takımdan gönderilmek istenirse Galatasaray zor bir ekonomik süreçten geçecek.

Fatih Terim’den sonra Galatasaray’ın başına getirilen Domenec Torrent'in sözleşmesindeki detay maddeleri ortaya çıktı. Başkanlık seçimine doğru giden Sarı-Kırmızılılarda ise yeni başkanın İspanyol hoca ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. 

GİZLİ MADDELER ORTAYA ÇIKTI 

Fatih terim ile yolların ayrılmasının ardından Burak Elmas’ın isteği ile takımın başına getirilen Domenec Torrent'in sözleşmesindeki gizli maddeler ortaya çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcının anlaşmasında opsiyonunun olmadığı, yarım sezonu tamamladıktan sonra gelecek sezon da sözleşmesinin devem edeceği öğrenildi. 

Domenec Torrent'in sözleşmesindeki saklanan gizli maddeler ortaya çıktı!

PAHALIYA PATLAYACAK 

30 Nisan’da Galatasaray’ın yeni başkanı seçilmiş olacak. Eğer yeni başkan Torrent ile çalışmak istemezse büyük bir yükü de göğüslemek zorunda kalacak. Sabah'ın haberine göre; 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon euroluk yıllık ücret ve 200 bin Euro tutarındaki şampiyonluk primini Torrent'e ödenmek zorunda.

Domenec Torrent'in sözleşmesindeki saklanan gizli maddeler ortaya çıktı!

KAFALARDA SORU İŞARETİ OLUŞTU 

Göreve gelecek başkanın böyle bir maliyetin altına girip girmeyeceği merak konusu oldu. Galatasaray'da biriken oyuncu ve personel borçları, faiz yükümlülükleri, transfer taksitleri gibi sıkıntılar var. İspanyol hocanın kalan bölümde göstereceği performansı akıbetine ışık tutacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...