UEFA Şampiyonlar Ligi'nde format değişiyor, Final Four geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde format değişiyor, Final Four geliyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde basketboldaki gibi Final Four'a geçiliyor... Devler Ligi'nde yarı finalden itirabaren çift maç eleme usulü tarihe karışacak.

UEFA, Şampiyonlar Ligi formatında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Bir süredir dillendirilen "Basketboldaki gibi dörtlü final oynansın" fikri hayata geçebilir...

İngiltere'nin The Times gazetesinin özel haberine göre; Devler Ligi'nde yarı finalden itirabaren çift maç eleme usulü tarihe karışacak. Yarı finale kalan dört takım, önceden belirlenen bir şehir ve stadyumda "Final Four" oynayacak. Tek maç eleme usulüyle oynanancak yarı finalin ardından kazanan takımlar finale yükselecek ve galip gelen Şampiyonlar Ligi'nin sahibi olacak.

UEFA'DAN RADİKAL KARAR

Avrupa futbolunun patronu Aleksander Ceferin'in, bir süre önce turnuvanın cazibesini ve televizyon gelirlerini artırmak için bazı değişikliklere gidilebileceği sinyalleri vermişti. UEFA Başkanı'yla birlikte Real Madrid, Barcelona, PSG ve Juventus başta olmak üzere futbolun devleri Final Four fikrini destekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...