Barcelona'da Samuel Eto'o öfkesi... Real Madrid'i tebrik etti, defterden silindi!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Barcelona'da Samuel Eto'o öfkesi... Real Madrid'i tebrik etti, defterden silindi!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Samuel Eto'o sosyal medyada Real Madrid'i tebrik edince Barcelona efsaneliğinden çıkarıldı... Katalan medyasında bugün çıkan bir köşe yazısında Kamerunlu eski golcü için ağır ifadeler kullanıldı.

Kamerunlu eski yıldız Samuel Eto'o, Real Madrid'i UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldiği maçın ardından eski takımına tebrik mesajı atınca Barcelona taraftarının tepkisini çekti. Düne kadar Barcelona efsanesi kabul edilen Eto'o, Katalan medyası tarafından defterden silindi!

Diario Sport gazetesinden Katalan bir yazar, "Güle güle Samuel, artık kim olduğunu biliyoruz" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazıda, "Güle güle Samuel, sürerken güzeldi, ama sözlerini anlamak çok zor ve hepsinden önemlisi, Barcelona'da neden oldukları acıyı anlamamışsın. Sportmenliğe her zaman açığız, affedilemeyecek olan şey; Camp Nou'daki geçmişini iki fotoğrafla silmektir. Güle güle Samuel, artık kim olduğunu biliyoruz!" ifadeleri dikkat çekti. Haberin görselinde futbolcunun Real Madrid formalı fotoğrafı kullanıldı.

Barcelona'da Samuel Eto'o öfkesi... Real Madrid'i tebrik etti, defterden silindi!

REAL MADRİD ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

2000'li yılların en büyük golcüleri arasında yer alan ve yolu Süper Lig'den de geçen 41 yaşındaki Eto'o, Real Madrid altyapısından yetişmiş ancak İspanyol devi tarafından gelecek görülmediği için Mallorca'ya satılmıştı. Barcelona onu 2004 yazında 27 milyon euroya transfer etti ve Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri haline geldi. 2005'te Devler Ligi finalinde Arsenal'e karşı kazandıkları maçta zaferi getiren golü attı.

TEPKİLER GELİNCE PAYLAŞIMI SİLDİ

Barcelona şehriyle özdeşleşen isimlerden biri olan yıldız futbolcu, Real Madrid'in müthiş maçta Manchester City'yi elemesinin ardından sosyal medya hesabından tebrik paylaşımı yapmıştı. "Bravo, Real Madrid. Benim için her şeyin başladığı kulüp. Etkileyici zafer" ifadelerini yer aldığı paylaşımını tepkiler üzerine silmişti.

Yine de Katalanlar onu affetmedi. Eto'o, Barça forması giydiği 199 maçta 130 gol atıp 40 asist yaparak kulüp efsanesi olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...