Sezon sonu derbisi Dolmabahçe'de | Beşiktaş ve Fenerbahçe kozlarını paylacak

Sezon sonu derbisi Dolmabahçe'de | Beşiktaş ve Fenerbahçe kozlarını paylacak

SPOR Haberleri

Ligde umduğunu bulamayan iki takım Dolmabahçe’de karşı karşıya gelecek

Süper Lig’de sezonun son derbisinde Beşiktaş, Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ve üçüncü teknik direktör olarak Valérien Ismaël'i beş hafta önce göreve getiren lig altıncısı Beşiktaş’ın tek düşüncesi, Avrupa umudunu sürdürmek. Trabzonspor, ligden sonra Türkiye Kupası’nı da kazanırsa siyah beyazlıların ligi ilk beşte bitirmesi Avrupa bileti anlamına gelecek.

FENER SAĞLAMA ALACAK

Ligde önemli bir çıkışa imza atan ve 11 maçlık yenilmezlik serisinde 31 puan toplayan Fenerbahçe üst üste 7 maçını da kazanmayı bildi. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı lacivertliler, haftaya üçüncü sıradaki Konyaspor’un 4 puan önünde giriyor. Fenerbahçe, derbiyi kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmeyi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi için ikincilikteki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...