Kevin De Bruyne'den Haaland'a 4 gollü selam... (Wolverhampton - Manchester City 1-5 ÖZET)

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kevin De Bruyne'den Haaland'a 4 gollü selam... (Wolverhampton - Manchester City 1-5 ÖZET)

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manchester City'nin büyük yıldızı Kevin De Bruyne, ilk yarıda hat-trick yapıp 4 gol attığı Wolverhampton deplasmanında takım arkadaşı olacak Erling Haaland'a mesaj gönderdi... Maçı 5-1 kazanan City, bitime 2 hafta kala şampiyonluğa koşuyor.

Premier League'de Liverpool ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, 33. haftanın erteleme maçında konuk olduğu Wolverhampton'a 5 çekerek bitime 2 maç kala 3 puan farkla liderliğini sürdürdü... City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne 4 gol atarken, gol sevinciyle yeni takım arkadaşı Erling Haaland'a mesaj göndermesi dikkat çekti. İngiliz devinin Borussia Dortmund'dan transfer ettiği süper golcü, gol sevinçlerinde yoga figürlei yapmasıyla da tanınıyor.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 28 Premier League maçında 15 gol, 7 asistle oynadı. Yarı finalde veda ettikleri Devler Ligi'nde ise 10 maçta 2 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. Erling Haaland yeni takımında De Bruyne ile birlikte en yüksek maaşı alacak.

ZAFERE İKİ MAÇ KALDI

Maçı 5-1 kazanan Manchester City, puanını 89 yaptı. Pep Guardiola'nın takımının son 2 maçı West Ham United'la deplasmanda ve Aston Villa'yla içerde... 86 puanlı Liverpool ise önce Southampton'a gidecek sonra da Wolves'ı ağırlayacak. City'ye Premier League şampiyonluğu için dört puan yeterli olurken Liverpool, sezonu şampiyon olarak tamamlayabilmek için Manchester City'nin en az bir maçını kaybetmesini bekleyecek. Manchester City, 36. hafta itibariyle toplam averajde Liverpool'un 7 gol önünde bulunuyor. 

Wolverhampton - Manchester City 1-5 ÖZET

Kevin De Bruyne'den Haaland'a 4 gollü selam... (Wolverhampton - Manchester City 1-5 ÖZET)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...