Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını kaldırdı

Düzenleyen:
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını kaldırdı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 2021-2022 şampiyonu Trabzonspor kupasına kavuştu. Bordo mavili ekip Trabzon'da taraftarlarının önünde kupayı kaldırarak şampiyonluğunu resmileştirdi.

Güzel günler göreceğiz çocukların takaları maviliklere süren versiyonu vardı dün Trabzon'da. Dile kolay tam 38 yıllık bir hasretin son bulmasının coşkusu günlerce sürerken dün daha bir anlamlı ve önemliydi. Çünkü başarının sembolü olan kupaya kavuşma, havaya kaldırma, başarının mimarlarının tek tek selamlanması vardı Medical Park'ta. Önce "Şampiyonluk Filosu" oluşturuldu. Tesislerden deniz yolu ile Trabzon Limanı'na gidildi.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını kaldırdı
TARAFTARLA BULUŞMA

Takıma bordo mavili renklere gönül verenler takalarla eşlik etti. Trabzon Limanı'nda muhteşem bir görüntü vardı. Buradan takım üstü açık otobüsle stada geçti. Kafileyi yol kenarında yüzlerce taraftar selamladı. Ve büyük bir heyecanla beklenen statta buluşma gerçekleşti. Uzun ama mutlu yolculuğun ardından stattaki konserlere eşlik edildi, horonlar tepildi, kolbastı gösterileri izlendi. Taraftarın coşkusu da muhteşemdi.

GÜLE OYNAYA KUTLAMA

Kulübün bir gün önce resmî sitesinden duyurduğu "Şampiyonluğumuzu güle oynaya kutluyoruz" söylemi uygulamalı olarak hayata geçirildi. Statta kurulan dev boyutlardaki sahneye futbolcular kendi seçtikleri parçalar eşliğinde "zafer yolun"dan geçerek geldi. Saat 16.00'dan itibaren statta yerini alan Trabzonsporlu taraftarlar akşam saatlerinde ışık ve lazer şov gösterilerine cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını kaldırdı

TARİHE GEÇTİLER

Başkan ve yöneticilerin de hazır bulunduğu, Trabzonspor'a hizmet etmiş isimlerin unutulmadığı organizasyonda kupanın havaya kaldırıldığı andaki coşku herkesi duygulandırdı. Ki Trabzonspor'un elde ettiği başarıyla Başkan Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve tüm futbolcular tarihe geçti. Bordo mavili taraftarlarda ise yıllardır özlemini duyduklarını şampiyonluk kupasına kavuşmanın haklı gururu ve mutluluğu vardı.

GERİSİ GELECEK

Tören kürsüsünde taraftarlara hitap eden Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bu coğrafya çok uymayan bir söz söylemiştik. Üç sene sabredin dört sene bu takımı ayakta alkışlayacaksınız demiştim. Şimdi bu takımı ayakta alkışlayın. Bu şampiyonluk için küllerinden doğdular dediler. Küllerimizden doğmadık. Ezberi bozduk gerisi gelecek" ifadelerini kullandı.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını kaldırdı

EN MUTLU GÜNÜMÜZ

Tören öncesi oldukça duygulu görünen Ağaoğlu, "Tarihimizde yaşadığımız en mutlu günlerden birisi. Bu camia her şeyin en güzelini hak ediyor. Yıllarca sabırla beklediler. İçlerindeki aidiyet duygusu hiçbir zaman sönmedi. Bu takımın bu kadar taraftarı olduğunun Türkiye bile farkında değildi. İnadıyla, karakteriyle ve farklılığıyla şampiyon Trabzonspor" açıklaması yaptı.

TRABZON'DA TARİHİ BİR GÜN

Karadeniz dün bordo maviydi desek yeridir. Trabzon'da muhteşem görüntüler vardı. Binlerce taraftar gündüzden gece geç saatlere kadar harika bir kutlamaya tanıklık etti. Önce takıma denizde eşlik edildi ardından stattaki buluşmada coşku tavan yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...