HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika... Fenerbahçe taraftarlarına Trabzonsporlu taraftarlar saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika... Fenerbahçe taraftarlarına Trabzonsporlu taraftarlar saldırdı
Fenerbahçe, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika... Fenerbahçe taraftarlarına Trabzonsporlu taraftarlar saldırdı... Fenerbahçe, Osmangazi Köprüsü'nde saldırıya uğrayan sarı-lacivertli taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı ve olayın takipçisi olacağını açıkladı.

Bugün İstanbulda oynanacak Trabzonspor-Altay ve Fenerbahçe-Karagümrük maçları için yola çıkan iki takım taraftarı arasında bir benzin istasyonunda kavga çıktı. Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçelilerin olduğu otobüsün içine yangın tüpü sıktı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı için Edremit'ten yola çıkan ve Osmangazi Köprüsü'nde saldırıya uğrayan taraftarları için resmi internet sitesinden bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

BIÇAKLI SOPALI SALDIRI

"Futbol Takımımızın bugün stadımızda oynayacağı Fatih Karagümrük maçını izlemek için Edremit’ten yola çıkan Fenerbahçe taraftarını taşıyan Edremit Derneğimizin otobüsüne, Osmangazi Köprüsü’nde Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleşmiştir. Otobüste bulunan, bu saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İçerisinde kadın ve çocuk taraftarlarımızı da taşıyan otobüsün camlarını kıran, otobüsün içine kadar girerek yangın tüpü sıkan taraftar görünümlü saldırganları kınıyor; gereken cezayı almaları için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Son dakika... Fenerbahçe taraftarlarına Trabzonsporlu taraftarlar saldırdı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...