Trabzonspor transfer haberleri... Ahmet Ağaoğlu Nwakaeme'ye rest çekti; ya imzala ya git

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor transfer haberleri... Ahmet Ağaoğlu Nwakaeme'ye rest çekti; ya imzala ya git

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir türlü sözleşme uzatmayan Anthony Nwakaeme'ye rest çekti... Nijeryalı yıldızın önündeki kontratı imzalamak için 1 ay süresi var.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, milli kaleci Uğurcan Çakır ve Nijeryalı foret Anthony Nwakaeme konularına açıklık getirdi. Fotomaç'a geniş bir röportaj veren şampiyon başkan, güncel piyasa değeri 18 milyon euroyu bulan ve takımdan ayrılmak istediğini resmen açıklayan Uğurcan'la ilgili şunları söyledi:

"BİZLE BERABER BÜYÜDÜ"

"Uğurcan Çakır bu kulübün değerlerinden birisi. Benim de çok sevdiğim bir futbolcu kardeşim. Sadece kaleci olarak ortaya koyduğu performansla değil aynı zamanda finansal olarak da geçtiğimiz yıllarda kulübün kasasının rahatlamasına Yusuf ve Abdülkadir Ömür ile en fazla katkıda bulunan bir değer. Altyapıdan bu noktalara gelen çok fazla oyuncu yok. Uğurcan'ın ifadeleri bir kaptana yakışan ifadeler. Burada kendi çıkarını ön planda tutmayıp kulübün dengelerini de çok iyi biliyor. Bizle beraber büyüdü. Geldik Çakır kaleye geçti aradan 4 yıl geçti. Şu an bir şey söylemek için çok erken. Ama inşallah hem onun için hem de kulüp için hayırlısı olur."

NWAKAEME'DE SON DURUM

Bu sezon gol ve asistlerde çift haneleri gören Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme'nin sözleşme uzatmaması taraftarı endişelendiriyor. Başkan, bu konuya ilişkin de şunları söyledi:

"Bizim başından beri çok büyük bir özveri ile uyguladığımız bütçe programımız var. Son çıkan spor yasası incelenirse bu sadece sportif yaptırımla değil görev başında bulunan başkan ve yönetimi 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle karşı karşıya bırakabilir. Biz kulübümüzün imkanları dahilinde kendisine yapılabilecek en yüksek teklifi yaptık. Artık oradan cevap bekliyoruz."

Trabzonspor transfer haberleri... Ahmet Ağaoğlu Nwakaeme'ye rest çekti; ya imzala ya git

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI DÜNYA İZLEDİ

Ahmet Ağaoğlu, sosyal medyada dünya çapında viral olan şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili şöyle konuştu:

"Yanılmıyorsam izlenme sayısı 1 milyar 500 bini geçmişti. Bu ülke tarihindeki en ciddi izlenme rakamı. O anları yukarıdan izlemeyi gerçekten çok isterdim. Özellikle Antalyaspor maçından sonraki şehirde yapılan kutlamalar inanılmazdı. Şu an tüm dünya bunları konuşuyor. Ben de bir başkan olarak değil ama bir taraftar olarak orada olmak ve onlarla eğlenmek isterdim. Tüm dünyaya şampiyonluk nasıl kutlanır gösterdik. Hem de bu tamamen insanların doğal akışı içerisinde gerçekleştirdiği bir kutlama oldu. Şehirdeki kutlamalar için Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...