Romanya Ligi'nde tarihi skor

Romanya Ligi'nde tarihi skor

SPOR Haberleri

Ukrayna Ligi'nde Dinamo Kiev'in aldığı 9-1'lik galibiyetin ardından Romanya Ligi'nde de bunun bir benzeri yaşandı.

Romanya Ligi 10. haftasında CFR Cluj kendi sahasında Otelul Galati ile karşı karşıya geldi. Öncesinde az gollü bitmesi beklenen mücadele 7-2 CFR Cluj'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu gollü maçta CFR Cluj'a galibiyeti getiren goller, 6. ve 28. dakikalarda Robert Maah, 24., 48. ve 63. dakikalarda Derick Chuka Ogbu, 40. dakikada Ricardo Cadu ve 62. dakikada da Denilson Gabionetta'dan geldi. Deplasman ekibinin gollerini ise, 50. ve 84. dakikalarda Henrique De Jesus attı. Otelul Galati forması giyen Gabriel Giurgiu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu maça kadar CFR Cluj ligde 9 maçta 8 gol atarken, Otelul Galati ise 9 maçta kalesinde 14 gol görmüştü.

Bu sonucun ardından puanını 13'e yükselten CFR Cluj gelecek hafta deplasmanda Ceahlaul ile karşı karşıya gelecek. Otelul galati ise, Gaz Metan Medias ile kendi sahasında karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...