Kayserispor - Sivasspor maçı öncesi başkanlardan centilmenlik dersi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kayserispor - Sivasspor maçı öncesi başkanlardan centilmenlik dersi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kupa finali öncesi Kayserispor ve Sivasspor taraftarları arasında yaşanan kavga olaylarının ardından açıklama yaptı.

Kayserispor ile Sivasspor arasında bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi iki kulüp başkanı dostluk mesajı verdi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Twitter hesabından, "Anadolu için Kayserimiz için, Sivas için gurur günü
Biz dostuz, maç öncesi, sonrası, dönüş yolunda provokatörlere fırsat vermeyin, bu dostluğa gölge düşürmeyin. Teşekkürler Mecnun Başkan güzel dileklerin için"
şeklinde bir paylaşım yaptı.

İSTANBUL YOLUNDA KAVGA ÇIKMIŞTI

Kayserispor ile Sivasspor taraftarlar İstanbul'da oynanacak maç öncesi şehirden 200'er otobüsle dün gece yola çıkmıştı. Kuzey Marmara Yolu'nda bazı otobüslerde yayılan "saldırdılar" sözleriyle galeyana gelen bazı taraftarlar arasında kavga çıkmış, kan dökülmüştü. İki başkan gerginliği azaltan açıklamayla itidal çağrısı yaptı.

OLAYLARA KARIŞMAYIN

Gözbaşı, "Büyük Kayserispor taraftarları; kupayı almamız kadar önemli bir konu da can güvenliği içinde maça gelip, evlerinize dönmeniz.  Lütfen yollarda dikkat edin, hiçbir olaya karışmayın, dostluk içinde, kazasız belasız final maçımızı tamamlayalım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...