Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika Fenerbahçe haberi... Jan Vesely'den Sarı-Lacivertliler'e veda

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Fenerbahçe haberi... Jan Vesely'den Sarı-Lacivertliler'e veda

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe Beko'nun Çek pivotu Jan Vesely'nin gelecek sezon Barcelona'da oynayacağı iddia edildi...

Fenerbahçe Beko'nun sembol isimlerinden Jan Vesely, Barcelona yolunda... Sarı-Lacivertliler'le sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Çek pivotla henüz yeni anlaşma sağlanamamıştı. Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesi, Katalan devinin Vesely'ye 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini "Son Dakika haberi" olarak geçti.

8 YILLIK FENERBAHÇE PİVOTU

2014-15 sezonu başlarken NBA kariyerine son verip Fenerbahçe Beko'ya imza atan Vesely, 8 sezon formasını giydiği Euroleague devinde sembol isimlerden biri haline gelmişti. Taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan Çek yıldız, yol ayrımında... Barcelona kulübü, uzun rotasyonunu Çek pivotla güçlendirmek için kesenin ağzını açtı. 

VESELY'NİN YILLIK MAAŞI NE KADAR?

arcelona ile 3 yıllığına anlaşan Çek yıldızın yılda 1.8 milyon Euro kazanacağı ve vergiler dahil Barcelona'ya yıllık maliyetinin 2.5 milyon Euro'yu bulacağı yazıldı. Son sözleşmesinde Fenerbahçe'den 2.5 milyon euroya yakın para alan Vesely'ye yeni sözleşme için yarı yarıya indirim teklif edilmişti.

32 yaşındaki Çek basketbolcu, EuroLeague'de bu sezon 13.6 sayı, 6.1 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları ile mücadele etti. EuroLeague kariyerinde ise toplam 276 karşılaşmada süre alan Jan Vesely, maç başına 10.9 sayı, 5.1 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarıyla oynadı.

KOÇ DA ITOUDIS OLACAK

Öte yandan, Djordevic'le yolları ayıran Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova'da iki kez Euroleauge zaferi yaşayan Yunan koç Dimitris Itouds'i kısa süre içinde açıklayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...